Nyertes magyar pályázat a H2020 SME Instruments alapjában2014.09.10.

A Horizon 2020 keretprogram „KKV eszköz” (SME Instrument) pályázatán a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. partnereként, a BIOMORV Kft. elnyerte az első fázisban elnyerhető 50.000 EUR támogatást.

 

Téma: Szennyvíziszap ártalmatlanítása égetéssel. A BZN kutatói első körben az égetés után visszamaradt hamu foszfortartalmának hasznosítási technológiáját fogják kidolgozni.

 

A pályázatot a BZN Nonprofit Kft. munkatársai készítették, a benne foglalt fejlesztési programot a pályázó és a kutatóintézet munkatársai együttműködésben dolgozták ki.

 

Magyarországról a fenti kiírásra 166 pályázatot adtak be a pályázók, ebből 3 nyert. A nyerési arány 1,8 %. A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. a fenti kiírásra 1 pályázatot adott be, ebből 1 nyert támogatást. A munka nem áll le, további projektek előkészítése folyik jelenleg is. BZN Nonprofit Kft. kutatói várják azon KKV-k jelentkezését, amelyek keresik a nemzetközi piacokra szánt fejlesztések hatékony pénzügyi támogatását, és technológiai közreműködést a termék vagy szolgáltatás sikere érdekében.

Kedves Látogató!

Székhely címünk megváltozott!

Új címünk: 1116 Budapest, Kondorfa u. 1.

Dear Guest!

Our Head office address has changed!

The new address is: 1116 Budapest, Kondorfa u. 1.