Elindult a REFLEX projekt2015.01.18.

2015. január elsején elindult a BZN KKD ötletéből és előkészítésével 2014-ben beadott REFLEX nevű FP7 projekt. A két évig futó projekt célja, hogy felkészítse az EURAXESS hálózatot a kutatói karriertámogatás feladataira, amelyek a jövőben egyre nagyobb hangsúlyt fognak kapni a hálózat működésében. Ehhez a projekt egy flexibilis, az európai kutatói karrierpályák széles körét és változatait figyelembe vevő karrierfejlesztési modellt dolgoz ki, illetve teszteli majd ennek alkalmazhatóságát. A modellt az EURAXESS hálózat közel 300 európai tagintézménye használhatja majd a hozzájuk forduló kutatók kérdéseinek megválaszolásában, szakmai pályájuk előmozdításában.


A projekt során a BZN több rendezvényt is szervez majd Budapesten, elsőként, 2015 áprilisában egy workshopot, amelyen a kutatók karrierfejlesztésével kapcsolatos fő hazai csomópontokat, problémákat, és jó gyakorlatokat gyűjtjük össze. 


A projekt konzorciumában 5 intézmény vesz részt 5 országból, a Slovak Academic Information Agency vezetésével. A BZN költségvetése a projektben 55.928 euró. 

 

Kedves Látogató!

Székhely címünk megváltozott!

Új címünk: 1116 Budapest, Kondorfa u. 1.

Dear Guest!

Our Head office address has changed!

The new address is: 1116 Budapest, Kondorfa u. 1.